• Slideshow:
  • Slideshow:
  • Slideshow:
  • Slideshow:
  • Slideshow:

Veri Sko

Veri Sko byder på kvalitetssko til hele familien fra str. 18 til 47.

Hos os er du som kunden i centrum, og vi står altid til din rådighed med vores faglige viden, så vi kan rådgive dig bedst muligt. Vi fører et stort udvalg, så du altid finder en sko, som matcher dine behov.

Vi har et veloplagt og serviceminded personale, som altid har tid til at rådgive dig og din familie.

Ved specielle ønsker har Veri Sko tilknytning til en fagudlært skomager (Sten´s skomageri).

Hjælp os med at hjælpe andre: Vi giver 5 kr. pr. solgt ADI sko til SOS børnebyer i Laos og har et samarbejde med en privat indsamler til Gambia.

Nyhed i Veri Sko: Aerosoles, Palladium og Pom Pom

Aerosoles er ikke en helt almindelig skofabrikant; med mere end 20 år på bagen, har Aerosoles skabt innovative produkter og metoder til at producere den bedste aerosoles sko til hende. Aerosoles har kreeret en ny type sål, som giver dig optimal støtte og komfort. Med det diamant-lignende mønster i sålen bliver stødende, når du går, formindsket/absorberet. Alle sålerne er fleksible og kan bøjes på alle kanter og leder, så de følger din fods statur og bevægelser, hvilket giver dig den ultimative fleksibilitet, (i sneakers såvel som sandaler og højhælede). Derudover er der indlagt ekstra puder i sålerne, så du for mest mulig komfort og støtte. I dag bliver Aerosoles stadig ved med at tænke innovativt for at forbedre deres helt utrolig produkt, så du kan få en bedre sko. Selv i dag, over 20 år efter virksomhedens start, er målene de samme; komfort, stil, kvalitet og ægte værdi.

Palladium blev grundlagt i 1920´erne, men den daværende kernekompetence bestod i at producere dæk til den boomende flyindustri i USA og Europa. Palladium formåede fra start at producere støvler med de samme kvaliteter som deres dæk, hvorfor støvler fra Palladium blev synonym med kvalitetsstøvler i materialer såsom kanvas, læder, ruskind, uld og en sål af vulkaniseret gummi. Støvlernes funktionalitet, komfort og slidstyrke var af en sådan karakter, at den franske Fremmedlegion gav alle soldater et par støvler fra Palladium. Den moderne udgave af Palladium besidder de samme kvaliteter, og Palladium støvler er stadig synonym med kvalitetsstøvler til voksne og børn. De lækre og komfortable støvler fås i dag med slidstærk sål i vulkaniseret gummi, og indvendigt er Palladium støvler beriget med den lækreste australske uld, som sikrer en optimal komfort. Derudover har Palladium tilpasset sig den dynamiske modebranche, hvorfor de kan købes i læder, ruskind og kanvas, samtidig med at de fås i et utal af design og farvekombinationer.

Pom Pom er en dansk producent af fodtøj til børn, som har et stort og mangfoldigt udvalg af sandaler, sko og støvler til drenge og piger. Derudover er Pom Pom et succesfuldt brand med stor succes i Danmark, hvor danske forældre har taget brandets lækre produktsortiment til sig. Den store succes er et resultat af, at Pom Pom er garant for sandaler, støvler og sko til børn, som er udført med en god pasform. Derudover er børnesko fra Pom Pom produceret i lækre materialer såsom skind, læder og rågummi, hvorfor Pom Pom er garant for kvalitetsfodtøj til børn, som ikke koster en formue.  Pom Pom er primært kendt for brandets store udvalg af skindfutter, som er karakteriseret ved et lækkert design og god kvalitet, hvormed børn kan fare omkring og udfolde sig – uden at fodtøjet tager skade. Med andre ord – Pom Pom er et ideelt match til trendy og aktive børn. 

 

Du finder os her: