• Slideshow:
  • Slideshow:
  • Slideshow:
  • Slideshow:
  • Slideshow:

Anytime / Nyt Syn

Anytime / Nyt Syn i Veri Center er specialforretning med eget urmagerværksted og et stort udvalg af moderigtige smykker i alle prisklasser, ure, briller og solbriller, hvor vi lægger stor vægt på at kunne give dig en optimal rådgivning og service! Vi tilbyder landsdækkende bytteservice, så du kan få byttet dine varer, stort set over alt i Danmark.

Anytime

Vi byder dig velkommen i en spændende butik med et bredt udvalg af både klassiske og moderne smykker, ure og gaveartikler:

Smykker

Vi har et stort udvalg af moderigtige smykker til alle aldre og stil – og i alle prisklasser. Vi har forhandlingen af Manu smykker, som kun forhandles i Danmark af få, men udvalgte guldsmedeforretninger. MANU Smykker er tyske håndlavede sølvsmykker i et elegant og stilrent design af den bedste kvalitet, som man kan forstille sig. Derudover har vi forskellige mærker - bl.a. Kranz og Ziegler, Lund of Copenhagen, Story, Rabinowich og mange andre. Kig endelig ind og bliv inspireret af vores store udvalg. Vi reparerer også smykker i vores eget urmagerværksted!

Skal I giftes?
Forlovelses og vielsesringe er meget personligt og vi leverer dansk producerede ringe i høj kvalitet efter jeres ønsker til design og materialer.

Skal dit barn have huller i ørene?
Vi laver huller i ørene og bruger Blomdahl's system - Allergi, Nej tak!
Vi kan lave begge huller på én gang!

Smykkepleje
Vi kan hjælpe dig med råd og vejledning i vedligehold og rensning af dine smykker, vi har også de rette plejemidler til hjemmebrug.
Vi kan også rense og polere dine smykker på vores værksted, de bliver næsten som nye!

Ure

Smukke, moderne og klassiske ure - der er noget for enhver smag hos Anytime. Vi fører et bredt sortiment og sælger både armbåndsure, vægure og vækkeure. Se bl.a. vores store udvalg fra Seiko og Festina, samt vores nyhed Kronaby ure. Vi udskifter gerne batterier og reparerer ure!

Gaveartikler
Vi har gaven til barnedåb, konfirmation, bryllup og fødselsdag - eller hvad med en anderledes værtindegave? Vi graverer gerne din gave, hvis den skal være helt speciel!

 

Nyt Syn

Kom og se vores spændende udvalg af brillestel og solbriller. Vi fører mærker som Pro Design, Zeiss og Ray-Ban.

Hos Nyt Syn får du service, der er til at få øje på.

Omfattende synsprøve
Vi laver synsprøver med det sidste nye udstyr fra Zeiss. Synsprøven er fundamentet for alt vores arbejde, så vi giver dine øjne et omfattende tjek, der blandt andet omfatter bygningsfejl, øjnenes evne til at omstille sig fra kort til langt syn og ens styrke på begge øjne.

Lån stel med hjem
Det kan være svært at vælge et brillestel. Derfor kan du låne stel med hjem, så du kan få din families og bekendtes mening. Således kan du stille og roligt overveje og vælge det helt rigtige stel.

Tilretning af briller.
Når du får nye briller justerer vi dem perfekt til dit ansigt. Men den daglige brug af briller sætter sit præg. Derfor er du altid velkommen til at kigge ind og få brillerne korrigeret og renset i bund med ultralyd – helt gratis!

Hos Anytime / Nyt Syn møder vi alle kunder med et smil - og vi glæder os til også at hilse på dig!
 

Du finder os her: