.
Mandag 23.december

Pakkeafhentning

Kvickly gør opmærksom på, at pakker fra Postnord og GLS kan afhentes i Kvicklys kiosk i hele butikkens åbningstid!

Lørdag 14.december

Mød julemanden i Veri

Kom og mød julemanden i Veri hver lørdag og søndag indtil jul fra kl. 11.00 -13.00 og oplev, hvordan han spreder julestemning for både store og små.
 

Onsdag 11.december

Tak for jeres støtte

I lørdags samlede vi ind til fordel for ensomme ældre. Der var rigtig mange kunder, som havde lagt deres vej forbi centret for at donere gaver. Vi vil gerne rette en stor tak til jer alle. I har alle sammen været med til at gøre en stor forskel for de ældre, der sidder uden pårørende og heller ikke har ret mange penge at gøre med i det daglige. Rigtig god jul!

Mandag 09.december

Juleskattejagt i Veri

JULESKATTEJAGT FOR ALLE BØRN I VERI CENTER!
Frem til søndag den 15. december kan du hente en julefolder med deltagelseskupon i en af Veri Centrets butikker. Find alle nisserne, der er gemt sig i juletræet på Torvet og deltag i lodtræningen om gavekort til Veri Centers butikker. Alle børn, der afleverer skattekortets løsning i butik Victor på Torvet får en sød julehilsen fra Kvickly!

Mandag 09.december

Uge 3 vinderne af Veris julekonkurrence

Veri ønsker et kæmpe stort tillykke til vinderne af julekonkurrencen, som er de heldige vindere af et gavekort til Veri Centers butikker i Veris julekonkurrence. 

Vinderne blev:

1. præmie
Mathilde 5 år

2. præmie
Thor 5 år

3. præmie
Leo 5 år

Frisk fisk hver fredag

JJ Fisk holder ved Veri Center hver fredag fra kl. 11.00 – kl. 17.30. Her finder du et bredt udvalg af fersk fisk, røgvarer, specialiteter samt stegevarer. Find dem ved indgang syd.